Identiteetin- ja pääsynhallinnan

kehityspalvelut

Onnistunut asiakaskokemus perustuu toimivaan identiteetin- ja pääsynhallinnan ratkaisuun.

IAM (Identity and Access Management) eli tunnetummin identiteetin- ja pääsynhallinta. Sen avulla yhdistät ihmiset, tiedon, laitteet, järjestelmät sekä liiketoimintaprosessit toisiinsa varmistamalla, että juuri oikeilla henkilöillä tai laitteilla on pääsy oikeisiin resursseihin ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta. 

Identiteetin ja pääsynhallintaan liittyvät palvelut ja ratkaisut ovat kokemuksemme keskiössä. Meillä monella on kokemusta aiheesta useammalta  vuosikymmeneltä ja voimme luvata, että pystymme auttamaan organisaatiotanne ongelmassa kuin ongelmassa. Tutkimme aihetta identiteetin elinkaarenhallinnasta aina kriittisen infrastruktuurin hallintaan asti, jolloin pystymme tukemaan asiakkaitamme todella laajamittaisesti. Testatut ja hyväksi havaitut konseptit pitävät huolen, että ehdottamamme ratkaisu (ratkaisumme) on aina kestävällä pohjalla. Lähestymistapamme tukee asiakkaidemme digitaalista kehityspolkua maksimoiden heidän digitaalisten identiteettiensä arvon. 

Olemme toteuttaneet lukuisia projekteja ja analyysejä, sekä luoneet tiekarttoja tulevaisuuden ratkaisujen kehittämiseksi. Autamme yhdenmukaistamaan identiteettien hallintaa, helpottamaan tietoturvariskien kontrollointia sekä vähentämään IT-osaston, HR:n ja help deskin työkuormaa.

Juho Erkkilä, IAM Architect

Autamme määrittämään organisaatiosi tarpeet ja rakentamaan juuri sinulle kestävän ratkaisun, joka tukee digitaalista kehityspolkuasi. Asiantuntijamme varmistavat, että identiteetinhallinnan ratkaisusi kehittyy organisaatiosi, liiketoimintasi, teknologian ja lainsäädännön kehityksen mukana.

  Nyky- ja tavoitetilan kartoitus, arkkitehtuurin ja tiekartan suunnittelu

  Identiteetin ja pääsynhallinnan tuotteet ja ratkaisut ovat nykyisin hyvin kehittyneitä. Nyky- ja tavoitetilan kartoituksen avulla on mahdollista kehittää erittäin kustannustehokkaasti nykyisiä prosesseja. Samalla saa luotua tiekartan isommillekin muutoksille, jolloin priorisointi on helppoa oman budjetin mukaisesti. Asiantuntijamme ovat nähneet lukuisia ympäristöjä ja näistä olemme oppineet tyypillisimmät kehityskohteet, jolloin asiakkaamme saavat hyödyt nopeasti käyttöönsä.

  Autamme identiteetinhallintajärjestelmän avulla täyttämään säännösten ja lakien asettamat tietoturva- ja tietosuojavaatimukset selkeillä työkaluilla identiteettitiedon ja käyttövalmiuksien seurantaan. Raportointi- ja auditointimahdollisuuksien ansiosta sisäinen tarkastus ja auditointi on helppo toteuttaa. 

  Identiteetinhallinnan, prosessien ja ratkaisujen kehitys

  Identiteetinhallinta on pohjimmiltaan prosessien optimointia ja automatisointia. Tällainen työ koskettaa tyypillisesti organisaation jokaista toimintoa aina varastosta yrityssalaisuuksien hallintaan. Työkalut pitää osata valita organisaation toimintojen mukaisesti ja prosessit pitää ymmärtää kokonaisvaltaisesti. Ja digitalisointi usein lähtee liikkeelle käyttäjistä ja heidän oikeuksistaan. Yrityksemme juuret ovat vahvasti käyttäjähallinnan maailmasta ja sen avulla me autamme asiakkaitamme digitalisoitumisessa.

  Pääsynhallinta- ja kertakirjautumispalvelut

  Pääsynhallinnalla avulla ratkaistaan kertakirjautuminen yrityksen käyttämiin järjestelmiin ja sovelluksiin. Ratkaisuja on monentasoisia ja oikea toteutustapa etsitään yhdessä järjestelmän tai sovelluksen ja sen sisältämien tietojen vaatiman suojaustason perusteella. Keveimmillään kertakirjautuminen perustuu yrityksen käyttäjähakemiston tunnistuspalveluun. Tarvittaessa täydennetään monivaiheisella tunnistamisella. Korkeaa suojaustasoa vaativissa kohteissa ja esim. palvelinkirjautumisissa toteutetaan edistyneitä Privileged Access Management (PAM) -ratkaisuja. 

  Asiakkaitamme

  All
  IAM

  RENTA

  Yhdessä WeAre Solutionsin kehittämän DigiOfficen tuomat kustannussäästöt ja toiminnan tehostuminen koko toimitusketjussa on ollut tärkeimpiä kilpailuetutekijöitä kasvun mahdollistajana ja nousussa markkinoiden ykköseksi.

  HEINON TUKKU

  Heinon Tukun identiteetinhallinnan prosessien mallintamiseen ja prosessien kuvaamiseen, WeAre Solutions toteutti analyysin jonka avulla pystyttiin löytämään kehitystä kaipaavat kohteet ja suurimmat tietoturva-aukot.

  AKTIA

  WeAre asiantuntijat ovat toimineet monenlaisissa toiminnoissa niin hankkeiden vetäjinä kuin teknisten ongelmien ratkaisijoina. Viimeisimpänä yhteisenä tehtävänä on ollut verkkopankin tunnistusinfran nykyaikaistaminen pilvialustalle.

  Asiantuntijakirjoitukset

  Tunnistamiseen liittyvä keskustelu painottuu usein pieneen yksityiskohtaan, kuten tunnistusvälineeseen. Herkästi unohtuu tarkastella tunnistusketjun kokonaisuuden vahvuustasoa, kun keskitytään löytämään vahvuuksia ja heikkouksia itse välineestä. Vahva suomalaisen viranomaisen myöntämä henkilökortti on eräs tällainen tunnistamisen hopealuodiksi koettu väline, josta käydään toistuvaa tunnistamisen kokonaisuuden ohittavaa keskustelua. Sen lisäksi, että henkilökortti on…

  The single sign-on (SSO) to applications has increased its popularity within organisations. SSO gives users a better logon experience and improves organisation’s security by enabling more manageable structure for application permission management. Users and their permissions can be managed in one, or at least in fewer, place(s)…

  Pim Pam Pom

  Which of these are Identity and Access Management acronyms? Phonetically for Finnish speaking people these are different kind of sounds of chimes. But trust me, two of these are IAM thingies as well.

  This article tries to explain new terms in the field. You need to read ahead to find out correct answer.

  This article was supposed to be a short introduction on how simple strong customer authentication (SCA) can be. But it became a comprehensive view of where WeAre in customer authentication in Finland. If You Are interested in providing security and ease of access to your service for your customers, be in touch and let’s discuss how that can be achieved together with the help of my awesome and skilled friends.

  Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

  Selaa sivustoa

  Sijaintimme

  Vantaa

  Äyritie 12
  01510, Vantaa

  Porvoo

  Puustellintie 4
  06100 Porvoo

  Ota yhteyttä

  sales@weare.fi

  Ota yhteyttä

  sales@weare.fi