Liiketoiminnan digitalisointi ja

sovelluskehitys

Parhaimmat ratkaisut saadaan rakennettua asiakkaan kanssa, kun luovuus on valloillaan ja rajoitteet onnistutaan unohtamaan.

Kehitämme uusia sovelluksia asiakkaan liiketoiminnan tueksi ja prosessien automatisoimiseksi tai viemme jo käytössä olevan järjestelmän nykyaikaan alustasta riippumatta. Laadukkaiden ratkaisujen toteuttaminen vaatii kuitenkin asiakkaan liiketoiminnan ymmärrystä, innovatiivisuutta ja näissä me pystymme auttamaan, mutta myös haastamaan asiakasta rajojen rikkomiseen ja oman toimialan murtamiseen. 

Meidän moderni ja tulevaisuutta pohtiva lähestymistapa sovelluskehitykseen takaa palveluille pitkän elinkaaren.

Lassi Henriksson, CTO & Co-Founder

AVULLAMME

  • •Suojaat palvelusi ja järjestelmäsi asiattomalta käytöltä
  • •Kehität asiakaskokemusta helpolla, vaivattomalla ja turvallisella pääsyllä oikeaan tietoon
  • •Varmistat käyttäjien tunnistamisen
  • •Kontrolloit pääsyä mahdollisten riskien pohjalta
  • •Nopeutat pääsyä mm. Kertakirjautumisen avulla 
  • •Poistat turhaa manuaalista ja aikaa vievää työtä
  • •Tiedät ketkä käyttävät digitaalisia järjestelmiäsi

Autamme määrittämään organisaatiosi tarpeet ja rakentamaan juuri sinulle kestävän ratkaisun, joka tukee digitaalista kehityspolkuasi. Asiantuntijamme varmistavat, että identiteetinhallinnan ratkaisusi kehittyy organisaatiosi, liiketoimintasi, teknologian ja lainsäädännön kehityksen mukana.

Liiketoiminnan digitalisoinnin konsultointi

Digitalisointi ei ole pelkkää sovelluskehitystä vaan myös erilaisten prosessien ymmärtämistä ja tehostamista. Olennaisena osana tähän liittyy tavoitteiden ja strategioiden yhdistämistä yli organisaatiorajojen ja silloin tarvitaan sekä teknistä että liiketoimintaa ymmärtävää osaamista. Ymmärrämme aiheen haastavuuden ja autamme teitä määrittämään tarpeenne ja valitsemaan oikean ratkaisun yhdessä liiketoiminnan ja teknisten ammattilaisten kanssa.

Kokonais- ja ratkaisuarkkitehtuuri

Ajan kuluessa organisaatoihin syntyy pistemäisiä ratkaisuja, joita on hyvä läpikäydä ja muuttaa yhteneväisen arkkitehtuurin mukaiseksi. Pilvipalvelut tarjoavat monipuolisia ja erittäinkin ketteriä mahdollisuuksia kokonaisarkkitehtuurin näkökulmasta. Ja jos lähdetään tyhjältä pöydältä niin ehdottomasti mukaan kokonaisarkkitehtuurin nykyaikaiset menetelmät.

Sovelluskehitys

Sovelluskehitys on digitalisoinnin sydän ja se vaati ehdottomasti osaavaa tiimiä. Sovelluskehitys ei ole pelkkää koodaamista vaan mukana pitää olla vankka osaaminen tietoturvasta, testaamisesta, arkkitehtuurista mutta ennenkaikkea tekijöiltä pitää löytyä intohimoa tekemiseen.

Käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttökokemussuunnittelu on osana digitaalista tuotekehitystämme, joka lähestyy palveluita tai sivustoja ihmiskeskeisellä ajattelutavalla. Sunnittelijamme on tiivissä yhteistyössä sekä kehittäjien että asiakkaiden kanssa, iteroiden parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Työkaluina toimivat haastattelut, workshopit, konseptointi, wireframet, layoutit, mockupit ja prototyyppaus. Tähtäämme aina yhtenäiseen kokonaisuuteen jossa palvelupolkua kulkeva ihminen kokee brändin positiivisella tavalla alusta loppuun.

VR & AR

Lisätty- ja virtuaalitodellisuus luo uusia mahdollisuuksia eri toimintaympäristöihin. VR ja AR koetaan vielä vaikeaksi mutta todellisuudessa se on jo paljon helpompaa kuin luullaan. VR ja AR tulevat tulevaisuudessa muuttamaan työntekijä- ja asiakaskokemusta ja sitä hyödynnetään jo esimerkiksi työntekijöiden koulutuksessa, kiinteistö-  ja rakennusalalla. Lisätyn- ja virtuaalitodellisuuden varhaiset omaksujat tulevat olemaan oman alansa huippua. Autamme teitä teidän idean kehittämisessä ja toteuttamisessa.

WeAren kaverit tuntuivat jo alusta lähtien päteviltä ja heistä tuli hyvä fiilis myös ihmisinä. Heidän kanssaan olikin helppoa ja kivaa tehdä töitä. Juhon ja Juhan itsevarmuus ja ammattitaito teki vaikutuksen, samoin asioiden edistäminen sovitusti sovituissa aikatauluissa ja tietysti usko omaan asiaansa.

Päivi Jänne, Heinon Tukku Oy

Chief Information Officer

Asiantuntijakirjoitukset

Tunnistamiseen liittyvä keskustelu painottuu usein pieneen yksityiskohtaan, kuten tunnistusvälineeseen. Herkästi unohtuu tarkastella tunnistusketjun kokonaisuuden vahvuustasoa, kun keskitytään löytämään vahvuuksia ja heikkouksia itse välineestä. Vahva suomalaisen viranomaisen myöntämä henkilökortti on eräs tällainen tunnistamisen hopealuodiksi koettu väline, josta käydään toistuvaa tunnistamisen kokonaisuuden ohittavaa keskustelua. Sen lisäksi, että henkilökortti on…

The single sign-on (SSO) to applications has increased its popularity within organisations. SSO gives users a better logon experience and improves organisation’s security by enabling more manageable structure for application permission management. Users and their permissions can be managed in one, or at least in fewer, place(s)…

Pim Pam Pom

Which of these are Identity and Access Management acronyms? Phonetically for Finnish speaking people these are different kind of sounds of chimes. But trust me, two of these are IAM thingies as well.

This article tries to explain new terms in the field. You need to read ahead to find out correct answer.

This article was supposed to be a short introduction on how simple strong customer authentication (SCA) can be. But it became a comprehensive view of where WeAre in customer authentication in Finland. If You Are interested in providing security and ease of access to your service for your customers, be in touch and let’s discuss how that can be achieved together with the help of my awesome and skilled friends.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

Selaa sivustoa

Sijaintimme

Vantaa

Äyritie 12
01510, Vantaa

Porvoo

Puustellintie 4
06100 Porvoo

Ota yhteyttä

sales@weare.fi

Ota yhteyttä

sales@weare.fi