Teknologiat

ja tuotteemme.

Nykyaikaiset toiminnot vaativat nykyaikaiset menetelmät ja ratkaisut

“Jos otat käyttöön teknologiaa jota muut jo käyttävät, niin olet lähtökohtaisesti jo myöhässä kehityksen aallonharjalta”. Teknologian edelläkävijöiden täytyy panostaa ja käyttää enemmän aikaa uusien asioiden kanssa. Koska parhaimpia käytäntöjä ei välttämättä ole saatavilla, niin vastassa on usein paljon epävarmuutta. Joskus uusien teknologioiden tarjoavat mahdollisuudet eivät ole investointien arvoisia, joskus ovat ja joskus jopa moninkertaisesti investoinnin arvoisia!

Vaikka monet teknologiat ovat valikoituneet portfolioomme, niin tutkimme jatkuvasti uusia ja kehittyviä teknologioita, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman nykyaikaiset ja tehokkaat työkalut toimintojen kehittämiseksi. Käyttämämme ja asiakkaille tarjoamamme ratkaisut perustuvat usein teknologihin, mitkä ovat vuosien varrella vakuuttaneet meidät ja tekevät näin aina uudelleen.

Lassi Henriksson, CTO

Autamme määrittämään organisaatiosi tarpeet ja rakentamaan juuri sinulle kestävän ratkaisun, joka tukee digitaalista kehityspolkuasi. Asiantuntijamme varmistavat, että ratkaisusi kehittyvät organisaatiosi, liiketoimintasi, teknologian ja lainsäädännön kehityksen mukana.

  Meiltä löydät osaamista seuraaville ratkaisuille!

  Splunkista on moneksi!

  Niin isojen, kuin pienien yhtiöiden liiketoiminta-, myynti- ja markkinointi ja tietoturvayksiköt pystyy hakemaan hyötyjä splunkilla. Splunkin keräämästä logitiedoista ja näistä koostetusta tiedosta on helppo valjastaa hyötyjä moniin eri tarpeisiin. Näitä voivat olla liiketoimintaan kehittämiseksi loppukäyttäjä käyttäytymiseen liittyvät tiedot. Järjestelmälogit voidaan valjastaa tietoturvan käyttöön tai splunkilla voidaan nopeuttaa sovelluskehitystä tarjoamalla nopea näkyvyys virheisiin.

  Meillä WeAre:lla kymmenen vuoden kokemus Splunkista ja siitä, mitä dataa sinne kannattaa ja ei kannata viedä, sekä miten tämä kaikki voidaan valjastaa parhaiten eri käyttäjien tai yksiköiden tarpeisiin.

  Amazon Web Service palvelut kaiken keskiössä

  Amazon Web Servicen (AWS) tarjoamat pilvipalvelut ovat skaalautuva ratkaisu teidän IT-infrastruktuuri (IaaS) tai sovelluskehitysalusta (PaaS) tarpeisiin. Pilvipalvelut ovat turvallinen, joustava ja kustannustehokas ratkaisu perinteisiin konesaleihin verrattuna ja maksat vain siitä mitä käytät.

  Me autamme teitä suunnittelemaan ja määrittelemään tarvittavat prosessit ja työkalut pilven nopeaan käyttöönottoa varten ilman suurempia haittoja liiketoiminnalle. Meidän AWS-sertifioitujen asiantuntijoiden kanssa voit myös kehittää sovelluksia liiketoiminnan tueksi ja automatisoimiseksi. Lue tästä kuinka autoimme Rentaa sovelluskehityksessä.

  WeAren kehittämät ratkaisut

  Amazon Web Service palvelut kaiken keskiössä

  Identity Concept on…

  Empty Application Template

  Asiantuntijakirjoitukset

  Tunnistamiseen liittyvä keskustelu painottuu usein pieneen yksityiskohtaan, kuten tunnistusvälineeseen. Herkästi unohtuu tarkastella tunnistusketjun kokonaisuuden vahvuustasoa, kun keskitytään löytämään vahvuuksia ja heikkouksia itse välineestä. Vahva suomalaisen viranomaisen myöntämä henkilökortti on eräs tällainen tunnistamisen hopealuodiksi koettu väline, josta käydään toistuvaa tunnistamisen kokonaisuuden ohittavaa keskustelua. Sen lisäksi, että henkilökortti on…

  The single sign-on (SSO) to applications has increased its popularity within organisations. SSO gives users a better logon experience and improves organisation’s security by enabling more manageable structure for application permission management. Users and their permissions can be managed in one, or at least in fewer, place(s)…

  Pim Pam Pom

  Which of these are Identity and Access Management acronyms? Phonetically for Finnish speaking people these are different kind of sounds of chimes. But trust me, two of these are IAM thingies as well.

  This article tries to explain new terms in the field. You need to read ahead to find out correct answer.

  This article was supposed to be a short introduction on how simple strong customer authentication (SCA) can be. But it became a comprehensive view of where WeAre in customer authentication in Finland. If You Are interested in providing security and ease of access to your service for your customers, be in touch and let’s discuss how that can be achieved together with the help of my awesome and skilled friends.

  Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

  Selaa sivustoa

  Sijaintimme

  Vantaa

  Äyritie 12
  01510, Vantaa

  Porvoo

  Puustellintie 4
  06100 Porvoo

  Ota yhteyttä

  sales@weare.fi

  Ota yhteyttä

  sales@weare.fi