Palvelumme

Liiketoiminnan digitalisointi ja sovelluskehitys

Kehitämme sovelluksia asiakkaan liiketoiminnan tueksi tai prosessien automatisoimiseksi. Laadukkaiden ratkaisuiden toteuttaminen vaatii kuitenkin asiakkaan liiketoiminnan ymmärrystä, innovatiivisuutta ja näissä me pystymme auttamaan, mutta myös haastamaan asiakasta rajojen rikkomiseen ja oman toimialan murtamiseen.

Parhaimmat ratkaisut saadaan rakennettua asiakkaan kanssa, kun luovuus on valloillaan ja rajoitteet onnistutaan unohtamaan.

Identiteetin- ja pääsynhallinnan kehittäminen

Identiteetin ja pääsynhallintaan liittyvät palvelut ja ratkaisut ovat kokemuksemme keskiössä. Meillä monella on kokemusta aiheesta jo vuosikymmeneltä ja voimme luvata, että pystymme auttamaan ongelmassa kuin ongelmassa. Tutkimme aihetta identiteetin elinkaarenhallinnasta aina kriittisen infrastruktuurin hallintaan asti, jolloin pystymme tukemaan asiakkaitamme todella laajamittaisesti.

Olemme toteuttaneet lukuisia projekteja ja analyysejä, sekä luoneet tiekarttoja tulevaisuuden ratkaisuiden kehittämiseksi.

Pilvi -alustojen kehitys, monitorointi ja automatisointi

Sovelluskehityksen tueksi tai yleisesti: pilvialustan hallinnointi ja sen arkkitehtuurin vieminen nykyaikaiselle tasolle, jossa palvelut ovat kontitettuna ja ongelmista palautuminen edistyneiden monitorointiominaisuuksien avulla tapahtuu nopeasti, jopa ilman kättäjän interaktiota.

Autamme määrittämään organisaatiosi tarpeet ja rakentamaan juuri sinulle kestävän ratkaisun, joka tukee digitaalista kehityspolkuasi.

Tarjoamme palveluitamme moniin erilaisiin niin pieniin, kuin suurempiinkin kokonaisuuksiin ja tarpeisiin liittyen.

Kysytyimmät palvelumme

IAM analyysi

Valmiiksi mietitty konsepti, jolla pystytään pureutumaan tehokkaasti asiakkaan elinkaarenhallinnan prosesseihin sekä heidän identiteettitietoihin ja niiden laatuun.

Alkaen 4000 €

Splunk kehitys

Splunkkiin liittyen apua pienistä tarpeista aina isoihin haasteisiin liittyen. Kun kehityksen kanssa ei enää päästä eteenpäin, niin Splunk-asiantuntiamme ovat käytettävissä. 

Kysy rohkeasti!

Alkaen 140 €/tunti

AWS hallintamallin määrittely ja käyttöönotto

AWS käyttö on kasvanut räjähdysmäisesti, mutta ympäristön hallintaan ei ole välttämättä panostettu. Autamme asiakkaitamme käyttämään palveluita turvallisesti ja suojaamaan ympäristöä asianmukaisesti.

Alkaen 4500 €

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

Selaa sivustoa

Sijaintimme

Vantaa

Äyritie 12
01510, Vantaa

Porvoo

Puustellintie 4
06100 Porvoo

Ota yhteyttä

sales@weare.fi

Ota yhteyttä

sales@weare.fi